Skip to main content

Hoe een ziekenhuis- en apotheek-app bouwen? | 99steem Apps

Hoe een ziekenhuis- en apotheek-app bouwen?


Heeft u momenteel een ziekenhuis van een apotheek of zelfs een kliniek? Vanwege COVID-19 bent u gestoord en kunt u uw diensten niet leveren zoals u eerder deed?

In dit artikel wordt precies uitgelegd hoe u uw bedrijf terug kunt brengen en zelfs kunt uitbreiden naar nieuwe hoogten. Dit artikel geeft een gedetailleerde uitleg over hoe een ziekenhuis of een apotheek kan werken tijdens deze COVID-19 situatie.

Als u tot het einde van dit artikel en aan het einde van dit artikel een succesvol online ziekenhuis of een apotheekstok wilt runnen, kunt u uw app voor uw ziekenhuis of kliniek lanceren.


De oplossing waar we het over zullen hebben, is een Android Marketplace-applicatie die op 99steem te koop is. Deze app is compleet kant-en-klaar oplossing gebouwd voor ziekenhuizen en apotheken. Met deze marktplaatsapplicatie kunt u weer op de markt komen en kunt u uw klanten uw diensten en oplossingen bieden.

Overzicht van ziekenhuismarktplaatsen

De ziekenhuismarktplaats is een volledig native app-oplossing die wordt geleverd met twee verschillende applicaties. Beide applicaties zijn gebouwd op het mechanisme van hoe ziekenhuizen werken.

Hoe werken ziekenhuizen?

Let op: U kunt dit gedeelte overslaan als u niet wilt lezen hoe de ziekenhuizen werken; in dit deel wordt echter het proces uitgelegd dat kan helpen om de oplossing beter te begrijpen.

Om u een overzicht te geven van hoe deze app werkt, moeten we het proces in een fysiek ziekenhuis herinneren. Wanneer je binnenkomt en een afspraak wilt maken met de arts in een ziekenhuis, moet je eerst een token of preregistratie hebben. Na registratie vragen ze u om uw essentiële informatie, zoals uw volledige telefoonnummer, leeftijd en het type consult dat u nodig heeft.

Als je dan naar binnen gaat, heb je meerdere opties om uit te kiezen. Voor meer informatie kunt u terecht bij de informatiebalie of direct een afspraak maken met de arts of misschien met een andere zorgverlener.

Dus wanneer u wat informatie van de informatiebalie krijgt, hebben ze soms vooraf geschreven vouchers of informatiedocumenten die ze u bij uw aanvraag geven. Ze kunnen uw vragen beantwoorden en kunnen u begeleiden met de gratis informatie die ze al kennen.

Als u graag naar een doktersconsult gaat, moet u waarschijnlijk een afspraak bij de balie maken. Om een ​​afspraak te maken, moet u nu soms wat meer informatie over uw gezondheid geven en zij kunnen u ook om uw contactgegevens vragen, zodat zij u kunnen informeren als er een update van de arts is.

Naast het verstrekken van alle informatie die de balie nodig heeft voor het boeken van de afspraak, zullen ze u ook verplichten tot het betalen van de afspraak.

Wanneer de afspraak is gemaakt, krijgt u een specifiek tijdstip waarop u naar het ziekenhuis zou moeten komen om uw consult te krijgen; u kunt deze tijd kiezen uit de gegeven tijdsbestekken waarin de artsen beschikbaar zijn.

Nadat dat allemaal is gebeurd, wacht je op de dag om hem te raadplegen. En tot slot, op de dag dat je de afspraak hebt gemaakt, ga je naar de dokter. De arts begint met de nodige informatie over uw gezondheid. Enkele belangrijke factoren die hen helpen om de huidige situatie waarin u zich bevindt te identificeren, samen met een andere geschiedenis die u mogelijk eerder heeft gehad.

Vervolgens zoekt de arts naar enkele symptomen en kan hij u vragen om enkele tekenen die verband houden met uw probleem. Daarna sluiten zij het consult af en schrijven de medicatie voor. Voor het specificeren heeft de medicijnarts meestal een notitieblok waarop ze het medicijn schrijven. Zodra ze klaar zijn met het schrijven van het recept, geven ze dit papier aan u zodat u de apotheek kunt bezoeken om u voorgeschreven medicatie te krijgen.

Als je klaar bent met de afspraak van de dokter, ga je naar buiten en zoek je de apotheek in de ziekenhuizen. Als er een apotheek is, ga je naar de apotheek, laat je het recept zien dat je van de dokter hebt gekregen en vraag je om de medicatie. Naast het verstrekken van de bestelling, moet u een bepaald bedrag betalen om uw medicijn te krijgen; na enige tijd komt de apotheker met het door u gevraagde geneesmiddel.

Hetzelfde benoemingsproces geldt voor andere gezondheidswerkers; die in het ziekenhuis, inclusief de verpleegsters.

De belangrijkste reden om al deze dingen die je al weet uit te leggen, is dat als je ze heel goed bekijkt, al die stappen online doen, niet anders zal zijn dan het fysiek hebben van die diensten van het ziekenhuis.

Mensen zijn bang vanwege COVID-19 en ze willen hun leven niet riskeren door uit te gaan voor kleine problemen, ze houden ze vast omdat ze bang zijn dat als ze naar de ziekenhuizen gaan, ze mogelijk worden blootgesteld aan de meer Significant risico.


Laten we het hebben over hoe de ziekenhuismarktplaats alle bovenstaande oplossingen biedt die een fysiek ziekenhuis biedt, en hoe u de ziekenhuismarktplaatsoplossing kunt gebruiken om uw bedrijf online te brengen.


Zoals we hierboven hebben vermeld, heeft deze Marketplace-oplossing twee verschillende toepassingen; we beginnen met de patiëntenapplicatie die iedereen kan gebruiken om het consult met een arts of verpleegkundige te krijgen.

Zoals de afbeelding hierboven laat zien, had de gebruiker een paar menu-opties waaruit hij kon kiezen. We zullen nu elk van deze menuopties in detail bespreken en u helpen begrijpen hoe deze oplossing uw bedrijf kan helpen groeien.

Doktersafspraak

Hospital App een marktplaats voor patiënten en artsen om samen te werken.

Wanneer u op het afspraakmenu van de arts klikt, komt u in een ander scherm waar u verschillende soorten artsen ziet staan. U kunt ook meerdere categorieën bovenaan het scherm vinden, waar u het soort arts kunt kiezen waarin u geïnteresseerd bent, categorieën zoals cardioloog, tandarts en dermatoloog zijn gemakkelijk bovenaan te vinden.

Artsenlijst - Kies een arts uit veel verschillende artsen

U zult op het afspraakscherm van de arts merken dat er een foto van de arts wordt vermeld, samen met zijn naam en het type consult dat hij geeft. U kunt ook de gemiddelde beoordeling vinden die de arts heeft gekregen van alle andere patiënten aan wie hij het consult heeft gegeven. Op deze manier kunt u de juiste arts voor uw behoeften identificeren.


Dus laten we aannemen dat je de dokter hebt gekozen op basis van de beoordeling die hij heeft gekregen, nu je wilt zien wat hij geeft en zijn ervaring, wil je misschien ook zien wat andere patiënten over de dokter hebben gezegd. U moet dus op het profiel van de arts klikken of op de knop aan de rechterkant klikken, zoals u op de afbeelding hierboven kunt zien.

Boek een afspraak met een arts - Beoordelingen en recensies van artsen

Wanneer je daarop klikt kom je nu in een nieuw scherm waar je de volledige naam, adres en een kort overzicht van de dokter kunt zien, dit overzicht omvat voornamelijk de ervaring die de dokter heeft en alle andere plaatsen die hij zou kunnen hebben heb gewerkt. Het kan u ook helpen bij het vinden van de beschikbaarheid van een arts, op basis waarvan u een afspraak kunt boeken. Onder de beschikbaarheid vindt u het consulttarief. Dit zal u helpen vast te stellen hoeveel u de arts voor consult betaalt. U zult ook de kwalificatie van de arts kunnen vinden, zodat u beter begrijpt hoe en waarmee de arts u kan helpen.


Direct onder het kwalificatiegedeelte is er een ander gedeelte dat patiëntbeoordelingen wordt genoemd; deze sectie bevat alle beoordelingen die deze specifieke arts van andere patiënten heeft gekregen. Deze beoordelingen worden gegeven door de mensen die met succes door de arts zijn geraadpleegd en kunnen u helpen een besluit te nemen of u wel of niet naar de vergadering moet gaan. Omdat mensen hun ervaring met de dokter delen, helpt het ons het platform beter te maken.

Dokterafspraak-app - boek een arts

Na het bekijken van alle beoordelingen, als de patiënt tevreden is met de arts, kan hij het consult boeken. Het scherm voor het boeken van een afspraak bij de dokter is kort en eenvoudig in te vullen. De eerste paar stappen in het proces zijn vooraf ingevuld omdat de informatie die de app tijdens het aanmelden van de gebruiker heeft verzameld, vooraf is geschreven. Dus in de voorbeeldafbeelding hierboven ziet u dat de naam en het telefoonnummer automatisch worden weergegeven in het scherm voor het boeken van afspraken. Vervolgens staat op de lijst de datum en tijd voor dit consult, hier kan de patiënt de tijd en datum kiezen op basis van de beschikbaarheid van de arts, zodat het voor beide partijen gemakkelijk is om elkaar te bereiken en een succesvol consult te hebben.


Als de patiënt daarna anders is dan de persoon die zich heeft aangemeld, kan de gebruiker de naam en leeftijd opnieuw opgeven, samen met een WhatsApp-nummer voor videogesprekken. U zou een kort overzicht moeten geven van de huidige toestand waarmee de patiënt wordt geconfronteerd. Het is altijd het beste om de problemen waaraan de patiënt lijdt te definiëren. Het zal de arts helpen een klein beetje voor te bereiden en hen de best mogelijke medicatie te geven op basis van hun gezondheidstoestand.

Terwijl de patiënt deze informatie verstrekt en de arts het verzoek heeft geaccepteerd, kunnen zowel de patiënt als de arts nu met elkaar communiceren via het ingebouwde één-op-één versleuteld chatsysteem. Op die manier kan de patiënt ook afbeeldingen en video's delen.


Om de stappen van het boeken van een afspraak met de arts af te ronden, moet de patiënt een betalingsmethode kiezen. Na het selecteren van de betaling kan de patiënt de afspraak betalen. Eenmaal bevestigd, zou de patiënt de afspraak in de afspraakgeschiedenis onder het menu aan de linkerkant moeten zien.


Het was de eerste stap in het menugedeelte van de applicatieplaats van de patiënt. 

Verpleegkundige afspraak boeken

Het proces is vergelijkbaar voor het boeken van een verpleegster; u moet het verpleegkundig profiel doorlopen om de diensten die de verpleegster verleent te zien en de verpleegkundigen te kiezen uit de categorieën die in de aanvraag zijn gedefinieerd. Verpleegkundigen hebben ook een overzicht van zichzelf  , inclusief het consulttarief en beschikbaarheid. Het boeken van een afspraak met een verpleegkundige vereist ook enige noodzakelijke informatie van de patiënt, samen met een glimp van de omstandigheden waarmee de patiënt wordt geconfronteerd. Uiteindelijk zou de patiënt het consult moeten betalen voordat de boeking kan worden bevestigd.

Gezond eten

De derde optie aan de patiëntzijde van deze Marketplace-oplossing is de sectie gezondheid en voeding. Deze sectie bevat veel remedies, voedselproblemen in het dagelijks leven en oplossingen die van groot belang zijn. Dit deel van de patiënten-app is volledig gratis en vereist geen betalingen om toegang te krijgen.

Deze sectie heeft meerdere categorieën om uit te kiezen; de gebruiker kan ook verschillende remedies en natuurlijke voedingsmiddelen kiezen om bepaalde gezondheidsproblemen te genezen; de specialisten delen deze tips en bronnen voor de voordelen van de gebruikers. Door deze tips en behandelingen te volgen, kunnen de gebruikers van de applicatie wegblijven van de medicatie. Bijna alle verschillende voedingsbronnen zijn gemakkelijk toegankelijk in dit deel van de applicatie.

Bij elke remedie geven mensen commentaar en bespreken ze hoe nuttig; ze hebben ontdekt dat deze remedie voor hen is om een ​​beter leven te leiden. Gebruikers kunnen met elkaar communiceren in het opmerkingengedeelte en de experts vragen stellen over de tips in het artikel.

Dit deel van de applicatie kan worden beschouwd als het helpcentrum voor de kritische vragen die patiënten kunnen hebben.

Online apotheek

Dit deel van de app-oplossing is het apotheekgedeelte dat het meest cruciaal is in een ziekenhuis. Patiënten kunnen hun medicatie bij de apotheek halen. 

Het kopen van medicijnen via de ziekenhuis-app verschilt niet van het kopen van de medicatie bij een fysieke apotheek, behalve bij het online kopen van medicijnen is het makkelijker en hebben patiënten meer mogelijkheden om de artikelen op recept te kopen.

De eerste manier is om te zoeken naar het benodigde medicijn en door te gaan met het plaatsen van de bestelling door het adres van de patiënt en andere noodzakelijke informatie op te geven, zodat het bedrijf het medicijn rechtstreeks naar de deur van de patiënt kan sturen. De tweede methode is nuttiger voor degenen die de manier waarop perceptie is geschreven niet begrijpen, ze kunnen een foto van het recept maken en deze in de app bijvoegen, en de specialist zal het medicijn herkennen dat ze nodig hebben. En ze sturen het medicijn rechtstreeks naar de deur van de patiënt.

De patiënt zal merken dat het met de ziekenhuisapplicatie wat gemakkelijker gaat, vooral voor degenen die niet in de rij hoeven te wachten om het medicijn te krijgen, ze hebben zelfs geen fysiek contact met het ziekenhuispersoneel nodig.

Nu is het tijd om naar het laatste deel van dit menu te gaan. Patiënten krijgen ten laatste nieuws en tips. Deze sectie staat vol met goed nieuws en informatie die nuttig kan zijn voor patiënten en de gezondheid van de patiënt.
Dat was zo ongeveer aan de gebruikerskant van Hospital App; Natuurlijk heeft het veel opties zoals portemonnee, profiel, instellingen, betalingsbewijzen, consultatiegeschiedenis, bestellingen en meer. De functies die wellicht belangrijker zijn, worden hierboven uitgelegd. 

Laten we naar de afspraak-app van de dokter gaan voor deze marktplaatsoplossing. Laten we eens kijken welke opties de dokter heeft en hoe artsen de patiënten via de app kunnen raadplegen en voorschrijven. 

Zoals je kunt zien, ziet de schermafbeelding die is genomen van het startscherm van een dokter-app, de interface van de dokter-app heel eenvoudig en uniek. Artsen kunnen alle afspraken die ze hebben op het startscherm zien, dus het is gemakkelijker om de taken te kennen. Als je goed kijkt, zie je ook dat de aanvraag van de arts de resterende tijd in het consult aangeeft; dit maakt het werk van de dokter veel comfortabeler en houdt ze ook onder controle, zodat ze hun afspraken niet missen. 

Naast de tijd kunnen artsen tijdens het boeken van de afspraak andere noodzakelijke gegevens van de patiënt en de door de patiënt verstrekte gegevens bekijken. Het helpt de artsen om te weten met wie ze elkaar zullen ontmoeten en wat voor soort hulp ze zullen zoeken. 
Als de arts op een bepaald moment voor of tijdens het consult denkt dat hij meer relevante informatie van de patiënt moet vragen, kan hij dit doen door middel van end-to-end om versleutelde chatberichten te beëindigen. Dit helpt bij het maken van een soepel gesprek tussen beide partijen en eindigt in een succesvol overleg. 

De patiënt kan niet alleen de sms-berichten verzenden, maar ook de afbeeldingen en video's uploaden, wat een geweldig hulpmiddel kan zijn als u zichtbare symptomen heeft. Door deze afbeeldingen en video's te delen, wordt het proces veel eenvoudiger en sneller. Ten tijde van het consult kunnen artsen ofwel rechtstreeks naar de telefoon bellen of een WhatsApp-videogesprek voeren, wat kan helpen bij een beter consult. 

Aan het einde van het consult krijgen zowel de arts als de patiënt een promo om het consult dat zij hebben gehad te herzien. Beiden kunnen elkaar beoordelen op basis van de ervaring die ze hadden. Op deze manier kan het platform continu worden bijgewerkt met feedback voor nieuwe patiënten om betere beslissingen te nemen. 

Een extra stap bij het beëindigen van het consult is een must voor de arts, namelijk het voorschrijven van het recept. Het gebeurt meestal via een tekstvak dat aan het einde van het consult aan de arts wordt gegeven en de arts moet alle medicatie aanbieden voor het gemak van de patiënt. Patiënten zullen altijd een overzicht hebben van dit voorgeschreven geneesmiddel in de geschiedenis, zodat ze er gemakkelijk toegang toe hebben wanneer dat nodig is.

Doctors Account-saldo

Het startscherm van de arts wordt na elk succesvol consult bijgewerkt met een nieuw saldo. Dit saldo toont het totale bedrag dat de arts heeft verdiend aan alle consulten. Dit nummer wordt gereset nadat het moederbedrijf het bedrag heeft betaald.

Vermeldenswaard is dat het saldo niet het bedrag aangeeft dat de arts heeft verdiend. Het toont het bedrag (-20%), wat de winstmarge van het bedrijf is om de markt te voorzien.

Beschikbaarheid van artsen

Beschikbaarheid van artsen is een essentieel kenmerk, omdat het werk van een arts niet altijd een vast tijdsbestek heeft. Dus artsen willen misschien hun beschikbaarheid onderscheiden van wat ze hebben genoemd als de reguliere beschikbaarheid. Om het probleem aan te pakken, krijgen artsen een simpele schakelaar in het linkermenu van hun app. Met deze schakelknop kunnen ze hun beschikbaarheid instellen; het zal de app helpen om de dokter voor een bepaalde tijd uit de app te verwijderen, tenzij deze weer wordt ingeschakeld.

Geschiedenis van doktersconsultatie

Artsen krijgen een menu aangeboden waar ze de voorgeschiedenis van patiënten kunnen raadplegen; artsen moeten de patiënt mogelijk een paar keer opnieuw controleren, en het kennen van het medicijn dat de patiënt is voorgeschreven, kan helpen een betere veronderstelling te maken over hoe de patiënt moet worden behandeld.

De geschiedenis van patiënten kan eenvoudig worden gecontroleerd en gecontroleerd in het tabblad met de consultatiegeschiedenis in het linkermenu.

Helpcentrum voor artsen


Er is een speciaal helpcentrum waar artsen met het bedrijf kunnen overleggen over eventuele zorgen of problemen waarmee ze worden geconfronteerd. Soms worden de afspraken vertraagd door de patiënt, of is er een kans op recept vereist, enz., Zodat artsen altijd snel een reactie van het app-team van het ziekenhuis kunnen krijgen om de zaken sneller te laten verlopen.

Aanmelden en verificatie door artsen


Alle artsen die geïnteresseerd zijn om lid te worden van de marktplaats van het ziekenhuis, moeten een grondig verificatieproces doorlopen.Daarom is de app gebouwd met een zeer gedetailleerd aanmeldingsproces, waarvoor bijna alle soorten informatie van de arts nodig zijn voordat ze als professional kunnen worden aangemeld bij de marktplaats. Deze functie is uniek en kan de bedrijfseigenaar helpen bij het onderhouden van een betrouwbare markt.

Na de aanmelding volgt een verificatieproces; dit proces is een handmatig proces. De app-eigenaar moet alle verstrekte informatie doornemen om alle aspecten van de applicatie te verifiëren. Eenmaal bevestigd, kan de arts inloggen met de verstrekte informatie en is hij klaar om consultaties te beginnen.

Gevolgtrekking


Het is een fantastisch idee voor de markt en een doordachte app-sjabloon. De Hospital-app en de Doctor-app dienen samen het doel van een fysiek ziekenhuis en elimineren de behoefte ervan. In de tijd van COVID-19 kan dit bedrijfsmodel een game-changer zijn en kan het velen helpen de behandeling te krijgen waarnaar ze op zoek zijn.

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 Unique Android App Templates of 2021

  Top 10 Android App templates available on 99steem With the growing demand for High-quality Mobile Apps in the market, agencies & startups are always looking for solutions that can save time & means. In this article, you'll get to know about some of the very high-quality Android App Templates that can help you speed up your Android project & can eliminate your competition. 

How to sell WordPress Themes?

How to sell WordPress Themes? The WordPress CMS is one of the most popular CMS on the internet, and millions of web developers and businesses worldwide are now a part of the WordPress community. People do not as much love using WordPress themes . Still, there is also a great advocate of using WordPress in general to develop web applications. With the largest community of web developers and agencies ready to build a WordPress website, many WordPress themes and templates are available in the market. Many web developers and web application experts are building New WordPress themes to ceiling them to the clients. There are many categories of WordPress themes and templates on the internet, and many of those categories required a lot of more creative WordPress themes. As the WordPress lovers' community grows every day, so is the demand for new creative templates. Is selling WordPress themes profitable?  It's a primarily asked question in the WordPress developer's community. M

How to build a hospital App and pharmacy App? | 99steem Apps

Are you currently operating a hospital or a pharmacy, or even a clinic? Due to COVID-19, you are disturbed and unable to provide your services the way you offered them before? This article will explain precisely how you can bring your business back and even expand it to new heights. This article describes how a hospital or a pharmacy online with help of the best hospital management apps can operate during this COVID-19 situation.

20 best blogger templates to start your own blog 2021 - 99steem

Nowadays, there are millions of bloggers around the world who want to start their website. And, not just the bloggers, millions of people want to start writing content online for their personal use or to show to people.

How to sell html website themes?

Suppose you are a web developer or a software house, or an agency specializing in building website templates and website themes. As you develop your themes and templates, one question that arises the most is how to sell your website templates . Many theme developers struggle with selling templates after they have successfully created a fantastic looking theme. Most likely, the process of selling a template should not be this hard, and it should be straightforward and convenient for any developer to be able to sell the website templates without hassle. In this article, we will find out how you can successfully sell your templates to customers all around the world. Before we dive into the solution to sell your templates or theme, we should first know what kind of website templates and website themes you can sell. Following are some of the ideas and most commonly noun website templates you might be looking to sell. HTML templates and HTML themes Tumblr themes and Tumblr themes HTML

Launch your own Uber like Business with Uber Clone template

Today in this article, we will guide you through how to make your own Uber clone application without having to code anything at all? But before we get into it, we have to understand what programming is and how Uber applications work and how big the infrastructure and features are involved in Uber.

Топ-10 уникальных шаблонов приложений для Android 2020 года

  Лучшие 10 шаблонов приложений для Android доступны на 99steem

Top 20 XD Graphics Templates you don't want to miss in 2021

Top 20 XD Graphics Templates you don't want to miss in 2020 Are you looking for some of the great XD templates for your professional and casual use? Have you searched all over the internet for the best Xd templates that are great to use and fulfill your requirements?  In this article, we will share some of the best XD templates present on 99steem for you.  There are a lot of Best XD templates of different categories available on our website 99steem for our great customers. Feel free to check out our fantastic XD templates.

What is the purpose of using templates in php?

What is the purpose of using templates in php? Developing a web app is quite challenging, as well as the exciting task of being able to create a fully functional web application is quite a reward. Many web developers spend 10's of hours building web applications, but what if there was a way to reduce the efforts of building a web application by utilizing some script or template that can be built on. This article is all about using PHP scripts and templates that can help to develop web applications. But before we dive into the PHP templates and scripts those you can utilize, we would have to identify the types of PHP templates, types of PHP scripts available in the market, and those that can be used for the development of web application. Mainly five different types of PHP scripts and templates can be used for a PHP web application. Php templates Many developers and software houses use PHP templates and code snippets to make their PHP web applications function correctly. And the

How to make money with WordPress?

Are you a WordPress developer, or have you ever wondered how you could make money with WordPress ? Did you know that by creating WordPress themes and templates, you can make a lot of money? Well, if you didn't get in this article, you will learn all about making money with WordPress. WordPress is probably one of the biggest CMS platforms used by tens of thousands of web developers, small businesses, and even large corporations now using WordPress and WordPress to build their website. WordPress has many advocates; many people like using WordPress because of the simplicity and features it offers. With all this public support and favoritism on WordPress, many opportunities arise for web developers and agencies that are specialized in making WordPress themes in WordPress templates. Selling on WordPress templates and sell WordPress themes online could be one of the most profitable businesses. You could be in if you haven't heard of making money with WordPress before. This artic